Inspiratie

Inspiratie

Op onze inspiratie pagina staan wat leuke ideetjes een beetje meer toegelicht. Vaak is het wel fijn om wat extra informatie te krijgen over waar je het allemaal voor in kunt zetten of kunt combineren in een leuke kado-set.

De Table-tower van designer VAGNBYS. Serveer je wijn of…

De Table-tower  kan gevuld worden via het zogenaamde regen filter bovenop de stijlvolle kelk van 1 liter inhoud, gemaakt van borosilicaatglas. Een absolute sfeermaker op een mooi gedekte tafel. Maar ook op een feestje kunnen gasten zichzelf  makkelijk bedienen. Door een lichte beweging bij het sluitklepje is een glas wijn in een paar seconden bijgevuld.

Geurskaars in fles

Een wijnfles… maar dan net anders.  Deze geurkaars mogen we best origineel noemen. Wanneer de kaars brandt geeft deze een heerlijke geur af en de fles zorgt voor een sfeervolle verlichting. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, groen- en wit glas. In elke uitvoering zijn drie verschillende geuren beschikbaar.

Bijzondere Belgische bonbons

Een product dat niet weg te denken is, een lekkere bonbons of een chocolaatje. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit producten vervaardigd van Belgische chocolade. Uiteraard is hier ook maatwerk mogelijk. Hier als voorbeeld een mooie grote bonbons in de vorm van een tulp die in het Nederlandse voorjaar niet kan ontbreken.